Review BongaCams
BongaCams este un site de videochat care pune in contact modelele de videochat cu membrii prin intermediul unui webcam HD si sunet de calitate. Acest site a fost infiintat in anul 2012 si este administrat de catre compania Beronata Services Ltd. La accesarea site-ului fara cont membrii pot vizualiza camerele web online insa nu au access la convorbiri cu modele sau alte carecteristici importante. De aceea membrii sunt nevoiti sa creeze un cont gratuit cu nume de utilizator si parola pentru a beneficia de mai multe caracteristrici ale acestei comunitati. BongaCams este compatibil cu toate sistemele de operare si poate fi accesat si dupa telefon sau tableta.

Review BongaCams: Ce reprezinta Private Chat sau Full Private Chat pe BongaCams

Private Chat permite comunicarea in privat intre model si membru, fara ca alti membri sa deranjeze. In acest timp membrul plateste pentru fiecare minut petrecut in privat cu modelul. Pretul unui private este de 30 tokens pe minut, unde 1 tokens=0.05$. In private chat pot intra si alti membri doar pentru a vizualiza care vor fi taxati cu 7 tokens/minut. Aceasta caracteristica este denumita Spy Chat, unde membrii pot vizualiza modelul insa nu au posibilitatea de discuta cu modelul. Membrii pot accesa si full private chat care costa 45 tokens/minut si ofera confidentialitate totala, fara a permite altor membrii sa vizualizeze camera web.

Pentru a porni un full private chat, membrul trebuie sa viziteze camera de chat, dupa care sa apese pe butonul Chat privat si sa selecteze Chat privat complet din lista, iar la final sa apese Start. Membrul sau modelul poate iesi din private chat in orice moment doreste apasand butonul Stop show.

Review BongaCams: Ce reprezinta Group Show pe BongaCams

Group Show permite ca 2 sau mai multi membri sa acceseze o camera web. Avantajul acestei caracteristici este aceea ca membrii vor plati mai putin pentru show si vor avea toti posibilitatea de a interactiona cu modelul. Spy Show este deasemenea accesibil pentru Group Show, unde alti membri pot doar vizualiza, fara sa interactioneze cu modelul si vor plati 7 tokens/ minut. La un Group Show se pot alatura in orice moment alti membri accesand Join group chat. Fiecare membri al unui Group Show va plati 15 tokens/minut. Atat membrii cat si modelul poate parasi Group Show in orice moment doreste accesand Stop show.

Ce reprezinta Tips (Bacsis) pe BongaCams

Tips sau Bacsis reprezinta metoda de transfer al tokenurilor in contul modelelor. Aceste bacsisuri nu sunt obligatorii pentru membri, ci sunt obtionale, fiind daruite in semn de recunostinta fata de model.

Membrii premium pot trimite mesaje private. Aceste mesaje sunt private si pot fi vizualizate doar de catre membru si modelul careia i s-a trimis mesajul. Pentru a trimite un mesaj privat va trebui sa face-ti click pe numele modelului/membrului si sa selectati Mesaj Privat, dupa care se va deschide o noua fereastra in care se pot trimite mesaje in timp real. Deasemenea membrii premium pot afisa propria camera web modelelor sau altor membrii. Acestia va trebui sa acceseze Start Webcams pentru a porni propriul webcam.

 

75%
Full Private Chat 45 tokens/minut
60%
Private Chat 30 tokens/minut
45%
Group Chat 15 tokens/minut
37%
Voyeur / Spy Chat 7 tokens/minut

Tutorial creare cont model videochat Bongacams

Review BongaCams